stemme- og sluseporte

Stemme- og sluseporte leveres i alle former og størrelser tilpasset omstændighederne og for både overløb og underløb, med hydraulisk eller elektrisk spindeldrevet tandstang.

Regulering af små til meget store vandmængder.

Automatik, Overvågning, fjernstyring, alarmer

Automatiske stemmeporte med overvågning fra website, fjernstyring og SMS-alarm.

På websitet (se eksempel) kan man følge med i, hvad de forskellige porte er indstillet på, f.eks. om de er i auto-mode eller manuel-mode, hvilken drifts status de befinder sig i, hvor mange reguleringer porten har lavet i dag, og hvilken aktuel højde porten har. Fælles parametre: Her vises set pkt. på vandspejl. Man kan justere vandspejlet fra nulpunktet. (Man kan kun regulere, når man er logget ind) Tolerance vandspejl: Her kan man se, om der er en tolerance for, hvornår portene skal begynde at regulere.

Vand og luft data: Under vanddata kan man se aktuelt vandspejl i søen målt i meter, vand- og lufttemperatur, og hvornår sidste måling er lavet.

referencer

Henne Mølleå

WINTEC har fremstillet og monteret den nye sluse ved Henne Mølleå. Højvandsslusen i Henne Mølleå er ejet af Aage V. Jensen

Læs mere »
Sluse silkeborg

Slusen i Silkeborg

FAUNAPASSAGEN/STEMMEVÆRKET PÅ LANGEBRO Gudenåen har været stemt op ved den nuværende Langebro i Silkeborg siden en gang i middelalderen. Her

Læs mere »