Klimasikring
HØJVANDE OG sTORMFLOD

WINTEC er en af Danmarks førende producenter af løsninger til klimasikring, så som sluser, pumpestationer, mobile diger med mere. Vores produkter og løsninger gør allerede gavn flere steder i Danmark, men også i udlandet.

For at beskytte Danmarks åer, fjorde og havne mv. er der behov for løsninger, der sørger for tilpasning og regulering af vand i ekstreme vejrsituationer, som er forekommet mere hyppigt de seneste år.

Velegnet til…

Vores klimasikringsløsninger velegner sig til:

 • Højvands- og stormflodssikring
 • Havne- og kystsikring
 • Naturgenopretning og -bevaring
 • Pumpe- og Digelag
 • Afvanding
 • Floder, åer og vandløb
 • Beskyttelse af bolig, bygninger og byggeri mod højvande
 
Herunder finder du forskellige løsninger til klimasikring- og tilpasning.

Aquablokk™

Stemme- og sluseporte leveres i alle former og størrelser, tilpasset omstændighederne og for både overløb og underløb, hydraulisk – eller elektrisk spindeldrevne.

AquaBlokk tilbyder alle de fordele, der normalt opnås ved præfabrikering.

AquaBlokk
Wintec AquaWall

Aquawall™

AquaWall er en lettere udgave af en præfabrikeret sluseløsning, i forhold til vores kendte AquaBlokk, som har bund og to sideplader.

AquaWall er en betonvæg hvorpå/hvori man kan montere forskellige sluseløsninger.

propelpumper

WINTEC forhandler propelpumper og pumpesystemer fra VENERONI i Italien af meget høj kvalitet. Alle propelpumper udmærker sig ved høj ydeevne og lavt energiforbrug.

Propelpumper
Mobil traktorpumpe

Mobile traktorpumper

WINTEC forhandler mobile traktorpumper fra VENERONI i Italien. De mobile traktorpumper kan monteres på traktor, lastbil, sættevogn osv. Alle traktorpumper fra VENERONI udemærker sig ved høj ydeevne og lavt energiforbrug.

dykpumper

WINTEC NEPTUN dykpumper med stort flow og lavt tryk. Neptun pumperne er specielt designet til stort flow ved lav løftehøjde, som man netop har brug for ved overpumpning ved diger, sluser mv., hvor det er vigtigt at pumperne ikke bruger for meget strøm i forhold til ydelse.

Stop Logs, svinerygsplanker til beskyttelse mod stormflod

Stop logs // Svinerygsplanker

WINTEC har dansk eneforhandlingen af det mobile højvands- og stormflodssikringssystem med Stoplogs fra EKO-System.

Systemet lever op til tæthedsklasse 1 jvf. DIN19569-4 og udmærker sig ved den lave vægt og nem og hurtig installation.

stemme- og sluseporte

Stemme- og sluseporte leveres i alle former og størrelser tilpasset omstændighederne og for både overløb og underløb, hydraulisk eller elektrisk spindeldrevet tandstang. 

Regulering af små til meget store vandmængder.

Sluse silkeborg
Bøjeklap

Bøjeklapper

En bøjeklap er i princippet en skråtstillet væg, hvis nederste halvdel består af rustfrit fjederstål. Klappen bøjes ned ved et opstuvningstryk og fjedrer tilbage, når opstuvningen er aflastet.

Se produkt-PDF og kontakt os for yderligere information.

Styring & overvågning​

WINTEC leverer mange typer styringer og alle opgaver udføres i tæt samarbejde med kunden, så krav og ønsker opfyldes bedst muligt:

 • PLC – PC – Analog
 • Styringer efter projektbehov
 • Datalogning
 • SMS alarm/overvågning
 • Webovervågning
 

Klimasikringsreferencer

Harrestrup Å

Harrestrup Å, Ballerup

Sluse i Harrestrup Å Bygherre: NOVAFOS A/SProblem:  Klimatilpasningsprojekt for sikring af i Ballerup syd med anlæggelse af regnvandsbassin, som sammen med

Læs mere »

Henne Mølleå

WINTEC har fremstillet og monteret den nye sluse ved Henne Mølleå. Højvandsslusen i Henne Mølleå er ejet af Aage V. Jensen

Læs mere »
Sluse silkeborg

Slusen i Silkeborg

FAUNAPASSAGEN/STEMMEVÆRKET PÅ LANGEBRO Gudenåen har været stemt op ved den nuværende Langebro i Silkeborg siden en gang i middelalderen. Her

Læs mere »

Esbjerg Strand

Esbjerg Kommune har realiserer planen for “den kreative havn” Esbjerg strand. Visionen er at udvikle den nordligste del af Esbjerg

Læs mere »

Lagunen i Slagelse

Lagunen i Slagelse WINTEC har produceret, leveret og monteret en stemmeport af typen AquaBlokk™ inkl. styring til naturområdet Lagunen for SK Forsyning, Slagelse.

Læs mere »