Aquablokk – banebrydende klimasikring

Nyt patentanmeldt slusesystem med og uden pumpestation

WINTEC’s nye præfabrikerede sluse- og pumpesystem Aquablokk ændrer nuværende standarder indenfor slusesystemer. Det præfabrikerede system har en lang række særlige fordele, set i forhold til andre konventionelle systemer på markedet. Der er ansøgt patent på løsningen, der er udviklet på baggrund af mange års erfaring med slusedrift. Systemet efterspørges allerede nu af kommuner og rådgivere både i Danmark og i udlandet.

 Awards

I 2016 blev Wintecs præfabrikerede slusesystem Aquablokk nomineret til Årets Nyhed på VandTek-messen med prisen “Vandmærket”.

– samme år blev opfindelsen ansøgt som patent.

 

Brochure – Klimasikring – WINTEC

 

Nem etablering – hurtig ibrugtagning

Fordi Aquablokk sluse-og pumpesystemerne er præfabrikerede, er det nemt at nedsænke elementerne og derigennem hurtige og ukomplicerede at montere. Det effektiviserer anlægstiden betragteligt og forenkler processen, som ikke implicerer flere interessenter end højest nødvendigt. Slusesystemet med pumpestationen nedsænkes som standard unit til nedgravning eller sammenstøbes med eksisterende kanal/bygværk.

Fuld fleksibilitet – nem vedligehold

Systemet er udviklet således, at slusedelen kan løftes op i forbindelse med service eller reparationer. Ændres vandløbsplanerne kan modulet også bruges til at vende slusesystemet. Dermed kan man bytte rundt på ned- og opstrøm. Anlægget fremstilles efter kundens ønske, mål og krav, så løsningen på alle måder bliver optimal og tilpasset hvert enkelt projekt.

Kosteffektiv – billigere og bedre

Med Wintecs sluse- og pumpesystem får man en skræddersyet løsning som nemt nedsænkes og hurtigt kan tages i brug. Det gør ikke alene anlægstiden kort men holder også projektomkostningerne nede på et absolut minimum. Dertil kommer, at Wintec drifter systemet gratis de første 2 år efter etablering, hvilket i sig selv kan betyde store besparelser.

Typer og anvendelse

Aquablokk patentanmeldte sluse- og pumpesystemer fås som 3 typer:

  • Horisontale/vertikale
  • Dobbelt port
  • Kip-port

Aquablokk er yderst effektivt og skræddersyes til hvert enkelt projekt. Løsningen er derfor optimal uanset hvor den bruges.

Klare fordele

Alle konstruktioner er præfabrikerede, hvilket giver en lang række fordele:

  • Faste modulpriser – sikrer fast pris
  • Mindre risiko for budgetoverskridelser, da der ikke involveres flere parter end højst nødvendigt
  • Bedre projektstyring grundet klare snitflader mellem entreprenør, rådgiver og bygherre
  • Effektiv planlægning og byggepladsstyring
  • Inkluderet vedligehold i 2 år
  • Reparationsdele kan leveres indenfor 2 dage og sikrer maksimal drift


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Demos

Layout

Wide
Boxed