Service

Tysklandskajen 036 (Large)

ServiceService, reparation og ombygning af alle former for maskin- og pumpeanlæg samt slusesystemer

Ombygning af alle former for maskinanlæg – mekanisk og hydrologisk m.v.

 

Vores montører har mange års erfaring med installation og service af både egne anlæg og andre fabrikater.

Vi tilbyder følgende:

  • serviceaftaler på egne anlæg/andre fabrikater i forbindelse med projekter
  • gennemgang af eksisterende anlæg
  • service af anlæg (egne/andre fabrikater)
  • renovering af anlæg (egne/andre fabrikater)
  • udskiftning af dele kun efter aftale
  • uvildig rådgivning

Mange fravælger serviceaftaler, ofte da det “er for dyrt”. Følgen heraf er anlæg der bryder sammen, ofte på det værst tænkelige tidspunkt hvor anlægget skal yde optimalt.

Hos Wintec tilbyder vi altid serviceaftaler i forbindelse med installation af egne anlæg, således der er mulighed for at se hvilke årlige udgifter der er til drift og løbende vedligehold.

Vi tilbyder endvidere udvidet en garantiaftale inkl. all-risk.

Wintec udfører service på alle former for sluse- pumpe-, rense- og hydraulikanlæg, både egne og andre fabrikater.

Hos Wintec får du kvalificeret rådgivning og reservedele til fornuftige priser. Selv om dit anlæg er af ældre dato, er det ikke altid nødvendigt at bygge et nyt anlæg. Vi leverer kyndig rådgivning om opgradering af mekanik og el/hydraulik.

Løbende vedligehold betaler sig altid i den sidste ende.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en serviceaftale på dit anlæg på tel. 9718 1977 eller wintec@wintec.dk.

I am raw html block.
Click edit button to change this html

“Som projektleder på Silkeborg Kommunes Stemmeportsprojekt ved Den Gamle Papirfabrik har jeg haft ansvaret for tilsyn med projektets forløb fra A-Z. Wintec havde entreprisen, og i hele forløbet oplevede jeg, at WINTEC var uden sidestykke hvad angik bl.a. design og samarbejdsvilje. Oliver agerer med stort initiativ og leverer til den aftalte pris og tid. Han stiller meget store krav til sig selv og til kvaliteten af det, Wintec laver. Som samarbejdspartner oplevede jeg, at det lettede mit arbejde rigtig meget.”

Carsten Fjordbak
, Niras A/S

“Vi er meget glade for WINTECs arbejde. Oliver er en frisk fyr, der kan lidt af hvert og altid finder en løsning. Når WINTEC har været hos os, plejer tingene at være i orden, og prismæssigt er WINTEC bestemt konkurrencedygtig. Sidst, men ikke mindst, så overholder WINTEC altid indgåede aftaler – det er ikke alle, man kan sige det om. Et samarbejde med WINTEC kan kun anbefales.”

Rasmus Plougmand
, Kroghs Flaskegenbrug

“Oliver og jeg har kendt hinanden i mange år. Det har bl.a. den fordel, at Oliver ved, hvordan jeg tænker – og det er nødvendigt med de korte tidsterminer, vi opererer med her hos Vestas. Ofte har WINTEC kun ca. 24 timer til at give konkurrencedygtig fast pris på opgaver – og det kan Oliver med hans erfaring. Og hos WINTEC er en pris, en pris. Det er yderligere en årsag til, at vi samarbejder med WINTEC. Jeg kan kun anbefale et samarbejde med WINTEC.”

Hans Lorensen
, Vestas Wind Systems A/S

Demos

Layout

Wide
Boxed