Pumper og pumpesystemer

Propelpumper

WINTEC forhandler kvalitetspumper og pumpesystemer fra VENERONI i Italien. Vi forestår service og reparation af pumper fra Veneroni. Ydermere har vi Danmarks eneste lager med reservedele til Veneronipumper.

Vi bygger pumpestyringer, -brønde og -huse for installation af Veneroni pumper.

Veneroni er producent af speciallavede propelpumper. Veneronis propelpumper er beregnet til at flytte store vandmængder ved relativt lave løftehøjder. Vi anvender Veneronis pumper da de er de mest flowoptimerede på markedet grundet deres justerbare propellerblade og flertrinsløsninger.

Endvidere har vi forhandling af sneglepumper fra Landindustrie i Holland samt salg af Neptun dykpumper med stor ydelse og mulighed for tilkobling af slanger og PVC rør fra 6-12″ (Ø100-315mm).

Kapacitetsområdet ligger fra 15-20 l/s til 2500 l/s.

Kontakt os gerne for rådgivning omkring dit behov og uforpligtende tilbud.

Mere information:

Veneroni Pumper

Veneroni katalog – Pumper

Veneroni katalog – Mobile pumper

installa1

Mobilpumper

Mobil pumpestation, 200-800 l/sek.
Kan monteres på traktor, lastbil, sættevogn osv.

Kan evt. bruges til:
  • Overpumpning
  • Oversvømmelse
  • Nødpumpning
  • Osv.
 

Test af mobilpumpe i havnebassin.

Se her hvordan en effektiv pumpe kan redde huse og andre værdier fra oversvømmelse.

“Som projektleder på Silkeborg Kommunes Stemmeportsprojekt ved Den Gamle Papirfabrik har jeg haft ansvaret for tilsyn med projektets forløb fra A-Z. Wintec havde entreprisen, og i hele forløbet oplevede jeg, at WINTEC var uden sidestykke hvad angik bl.a. design og samarbejdsvilje. Oliver agerer med stort initiativ og leverer til den aftalte pris og tid. Han stiller meget store krav til sig selv og til kvaliteten af det, Wintec laver. Som samarbejdspartner oplevede jeg, at det lettede mit arbejde rigtig meget.”

Carsten Fjordbak
, Niras A/S

“Vi er meget glade for WINTECs arbejde. Oliver er en frisk fyr, der kan lidt af hvert og altid finder en løsning. Når WINTEC har været hos os, plejer tingene at være i orden, og prismæssigt er WINTEC bestemt konkurrencedygtig. Sidst, men ikke mindst, så overholder WINTEC altid indgåede aftaler – det er ikke alle, man kan sige det om. Et samarbejde med WINTEC kan kun anbefales.”

Rasmus Plougmand
, Kroghs Flaskegenbrug

“Oliver og jeg har kendt hinanden i mange år. Det har bl.a. den fordel, at Oliver ved, hvordan jeg tænker – og det er nødvendigt med de korte tidsterminer, vi opererer med her hos Vestas. Ofte har WINTEC kun ca. 24 timer til at give konkurrencedygtig fast pris på opgaver – og det kan Oliver med hans erfaring. Og hos WINTEC er en pris, en pris. Det er yderligere en årsag til, at vi samarbejder med WINTEC. Jeg kan kun anbefale et samarbejde med WINTEC.”

Hans Lorensen
, Vestas Wind Systems A/S