Mobil højvandssikring / stormflodssikring

IMG_2639_renset_cover
mobil højvandssikring / Stop Logs

Mobil højvandssikring / stormflodssikring

WINTEC har dansk eneforhandlingen af det mobile højvands- og stormflodssikringssystem med Stoplogs fra EKO-System.

Systemet lever op til tæthedsklasse 1 jvf. DIN19569-4 og udmærker sig ved den lave vægt og nem og hurtig installation. Dette betyder at sårbare områder hurtigt kan sikres, når højvandsalarmener indtræffer fra myndighederne.

Systemet har rigtig mange anvendelsesmuligheder og tilpasses hvert enkelt projekt.

Vores samarbejdspartner har produceret og solgt disse produkter i mere end 20 år.

WINTEC har bl.a. leveret Stoplogs til Roskilde Inderfjord, og trænet lokale borgere i installation og nedtagning. Se videoen nedenfor.

 

mobil højvandssikring / Stop Logs    

 

Stoplogs PDF

 

Vores samarbejdspartner har inddæmmet Prags indre by med mere end 7 km mobil højvand- og stormflodssikring.

mobil højvandssikring / Stop Logs
Inden højvande

 

mobil højvandssikring / Stop Logs
Under højvande

Se film fra Prag, tryk her:

WINTEC har leveret mobil højvands- og stormflodssikring til Roskilde Inderfjord, se indslag om testopsætning:

Mobil højvandssikring / stormflodssikring

“Som projektleder på Silkeborg Kommunes Stemmeportsprojekt ved Den Gamle Papirfabrik har jeg haft ansvaret for tilsyn med projektets forløb fra A-Z. Wintec havde entreprisen, og i hele forløbet oplevede jeg, at WINTEC var uden sidestykke hvad angik bl.a. design og samarbejdsvilje. Oliver agerer med stort initiativ og leverer til den aftalte pris og tid. Han stiller meget store krav til sig selv og til kvaliteten af det, Wintec laver. Som samarbejdspartner oplevede jeg, at det lettede mit arbejde rigtig meget.”

Carsten Fjordbak
, Niras A/S

“Vi er meget glade for WINTECs arbejde. Oliver er en frisk fyr, der kan lidt af hvert og altid finder en løsning. Når WINTEC har været hos os, plejer tingene at være i orden, og prismæssigt er WINTEC bestemt konkurrencedygtig. Sidst, men ikke mindst, så overholder WINTEC altid indgåede aftaler – det er ikke alle, man kan sige det om. Et samarbejde med WINTEC kan kun anbefales.”

Rasmus Plougmand
, Kroghs Flaskegenbrug

“Oliver og jeg har kendt hinanden i mange år. Det har bl.a. den fordel, at Oliver ved, hvordan jeg tænker – og det er nødvendigt med de korte tidsterminer, vi opererer med her hos Vestas. Ofte har WINTEC kun ca. 24 timer til at give konkurrencedygtig fast pris på opgaver – og det kan Oliver med hans erfaring. Og hos WINTEC er en pris, en pris. Det er yderligere en årsag til, at vi samarbejder med WINTEC. Jeg kan kun anbefale et samarbejde med WINTEC.”

Hans Lorensen
, Vestas Wind Systems A/S