Velkommen til WINTEC

WINTEC er en alsidig maskinfabrik etableret i 1989. Vi håndterer opgaver som maskinbygning i alm. stål, rustfrit og alu samt service og salg af egne og andres produkter.

Vi har gennem mange år opbygget stor erfaring indenfor vandbehandling, miljø og klimasikring og har specialiseret os i følgende produkter:

  • Slusesystemer
  • Pumpestationer
  • Selvrensende filtersystemer for væsker og luft
  • Specialmaskiner til industrien
  • Kloak- og rensningsanlæg
  • Og meget mere

Vi bestræber os altid på at finde den bedste løsning sammen med kunden.

WINTEC tilbyder totalentrepriser, som bl.a. kan indeholde pneumatik, hydraulik, styringer, internetopkobling mm., som sikrer en moderne løsning, der rækker langt ud i fremtiden. Se evt. vore referencer.

WINTEC råder over flere patenter og brugsmønsterregistreringer.

Virksomheden tegnes af Direktør Oliver Bach.

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Wintec garanterer højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser, når opgaven og projekt er indenfor industri og det offentlige.

“Som projektleder på Silkeborg Kommunes Stemmeportsprojekt ved Den Gamle Papirfabrik har jeg haft ansvaret for tilsyn med projektets forløb fra A-Z. Oliver Bach, der ejer Wintec, havde entreprisen, og i hele forløbet oplevede jeg, at Oliver var uden sidestykke hvad angik bl.a. design og samarbejdsvilje. Han agerer med stort initiativ og leverer til den aftalte pris og tid. Oliver stiller meget store krav til sig selv og til kvaliteten af det, Wintec laver. Som samarbejdspartner oplevede jeg, at det lettede mit arbejde rigtig meget.”

Carsten Fjordbak
, Niras A/S
Bliv ringet op

Dit navn

Telefon nr.