Velkommen til WINTEC

WINTEC er en alsidig maskinfabrik etableret i 1989. Vi håndterer opgaver som maskinbygning i alm. stål, rustfrit og alu samt service og salg af egne og andres produkter.

Vi har gennem mange år opbygget stor erfaring indenfor vandbehandling, miljø og klimasikring og har specialiseret os i følgende produkter:

Vi bestræber os altid på at finde den bedste løsning sammen med kunden

WINTEC tilbyder totalentrepriser, som bl.a. kan indeholde pneumatik, hydraulik, styringer, internetopkobling mm., som sikrer en moderne løsning, der rækker langt ud i fremtiden. Se vore referencer her.

WINTEC ejer flere patenter og brugsmønsterregistreringer.

Find mere info her:

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Wintec garanterer højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser, når opgaven og projekt er indenfor industri og det offentlige.

“Som projektleder på Silkeborg Kommunes Stemmeportsprojekt ved Den Gamle Papirfabrik har jeg haft ansvaret for tilsyn med projektets forløb fra A-Z. Wintec havde entreprisen, og i hele forløbet oplevede jeg, at WINTEC var uden sidestykke hvad angik bl.a. design og samarbejdsvilje. Oliver agerer med stort initiativ og leverer til den aftalte pris og tid. Han stiller meget store krav til sig selv og til kvaliteten af det, Wintec laver. Som samarbejdspartner oplevede jeg, at det lettede mit arbejde rigtig meget.”

Carsten Fjordbak
, Niras A/S