Præfabrikation

HVORFOR VÆLGE PRÆFABRIKATION?

De præfabrikerede AQUABLOKK™ sluse og pumpe systemer har ændret standarden indenfor sluse-systemer. AQUABLOKK™ har en lang række fordele sammenlignet med andre systemer på markedet. AQUABLOKK™ er udviklet på basis af mange års erfaring med sluser og stemmeværker og service heraf. Systemet er patenteret og allerede efterspurgt blandt kommuner og rådgivende ingeniører både i Danmark og i udlandet.

AQUABLOKK

KOST-EFFEKTIV – BILLIGERE OG BEDRE

Med et AQUABLOKK™ system, får du en projekt-tilpasset løsning der er hurtig at nedgrave og sætte i drift. Ikke kun installationstiden nedbringes, men også projektomkostningerne holdes nede på et absolut minimum. Hertil kommer at WINTEC tilbyder komplet drift- og vedligehold de første 2 år efter installation.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

NEM INSTALLATION – HURTIG KOMMISSIONERING

Fordi AQUABLOKK™ sluse- og pumpesystemer er præfabrikerede, kan de hurtigt nedgraves og kan nemt tilsluttes til overvågning og styring. also. Det forkorter installationstiden betydeligt og forenkler processen, da der ikke er involveret flere parter end nødvendigt. Slusesystemet inkl. pumpestation er nedgraves for sig eller tilsluttes eksisterende bygværk/konstruktion.

FULD FLEKSIBILITET – NEM VEDLIGEHOLDELSE

AQUABLOKK™ er designes således at slusedelen kan løftes separat i forbindelse med service eller større raparationer. Slusen er fremstillet på kundens ønsker, krav og specifikationer, således at løsningen i hvert tilfælde bliver optimal og skræddersyet til det enkelte projekt.

KLARE FORDELE

Alle konstructioner er præfabrikerede hvilket giver en lang række klare fordele:

  • Elementbyggeri giver helt fast priser
  • Mindre risiko for budgetoverskridelser, da ikke flere parter er involverede end nødvendigt
  • Bedre projektledelse p.g.a. klare snitflader mellem entreprenør, rådgiver og bygherre
  • Effektiv planlægning og byggeplads-styring
  • Service og vedligehold i 2 years – eller som ønsket
  • Reparationsdele kan leveres indenfor 2 dage og sikrer maksimal drift

MODELLER

AQUABLOKK™ sluser findes i 4 forskellige modeller:

  • Horisontal/Vertical Port
  • Dobbelport
  • Kipport
  • Rotorsluse

Sluserne har en høj virkningsgrad og tilpasses individuelt til hvert projekt. Løsningerne er altid optimale – uanset hvor de installeres.

Wintec Dobbelport
Wintec Horisontal Port

Demos

Layout

Wide
Boxed