Wintec deltager i den første nationale konference om klimatilpasning. 

Photo by John Cameron on Unsplash
Photo by John Cameron on Unsplash

Nationalt har der været i gang med klimatilpasningen i en del år, og på internationalt plan brander Danmark sig som et innovativt foregangsland. Men hvor langt er vi kommet? Hvad er status de forskellige tiltag for f.eks. rensning af regnvand, fordampning, og smart city i klimatilpasningen? Hvordan går det med vidensdeling, dokumentation, og at få nye produkter på markedet?

Den første nationale konference om klimatilpasning kortlægger status

D. 23. og 24. oktober 2019 afholdes i Horsens den første nationale konference for at samle alle aktører, lige fra politikere og forskere til passionerede klimanørder. 

Klimaudfordringerne skal frem i lyset

Udfordringer og løsningsmuligheder for klimatilpasning går på tværs af regioner, kommuner, NGO, offentlige organisationer og private lodsejere. 

Der er de senere år blevet ændret i planloven og kystbeskyttelsesloven – ændringer af vandløbsloven er på dagsordenen. Hvor giver en effektiv klimatilpasning mest værdi?

Løsningerne er på vej

Wintec har igen og igen vist, at vi er blandt de førende danske aktører indenfor produkter til klimatilpasning. Innovative og patenterede løsninger der tager hensyn til det omkringliggende miljø, samt flora og fauna.

Der er derfor helt naturligt for os at deltage i konferencen og være med til at bidrage til debatten med vores erfaring, samlet gennem mere end 30 år.

Se mere om klimakonferencen her

Coast2Coast

TopSoil

RegionMidt

Region Hovedstaden

KlikoVand

Vand i byer

Call Copenhagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.