This post is also available in: enEnglish (English)

YDELSER

Klimasikring (flood protection)

WINTEC har patent på flere forskellige betonelementer, som har integreret forskellige typer sluser, pumpestationer og ristebygværk med transportbånd mv.

Alle anlæg bygges iht. kravsspecifikationer fra rådgiver og bygherre, samt evt. offentlige myndigheder.

Dette sikrer kunden et anlæg, som kan drifte under selv de mest udfordrende forhold.

WINTEC har mere end 30 års erfaring med bygning af disse produkter, derfor ved vi, hvad der skal til, for at disse anlæg kan konstrueres og fungere optimalt.

Læs mere

Præfabrikeret sluse- og pumpesystem

WINTEC slusesystemer er opbygget i betonmoduler. Slusesystemet kan tilbageholde eller regulere store vandmængder. Sluserne er typisk fra 6-40 m brede og kan opstemme vandet fra 1-5 meter.

Sluseelementerne leveres med integreret styring, fortrådning mm.

WINTEC har udviklet præfabrikerede pumpestationer til belastning fra 50-20.000 l/sek.  Alt er integreret i 1-3 præfabrikerede moduler og derfor kan opstilles og færdigmonteres indenfor 1-3 dage. El-tavle, alarmsystemer, kranbane m.v. er integrerede i modulerne.

Sluse- og pumpesystemerne bygges i henhold til ønskede koter fra bygherre og rådgiver.

Læs mere

Pumpeteknik

WINTEC har siden 1989 beskæftiget sig med alle former for pumper, derfor er der opbygget en stor erfaring indenfor rådgivning og salg af disse. WINTEC har forhandling af de kendte VENERONI propelpumper, Landustrie sneglepumper og Milanese slam-, sand- og fiskepumper.

Læs mere

Smede- og Maskinfabrik

WINTEC er en alsidig smede- og maskinfabrik startet i 1989.

Udover egen fabrikation af maskiner og udstyr for klimasikring, rensningsanlæg og industri beskæftiger vi os med maskinudvikling, service reparation og optimering med de mest moderne teknologier, og derfor behersker vi også styringer med hhv. PLC, PC, internet/netværk mv. i kombination med luftstyring, hydraulik, olie eller vand.

Læs mere

Maskinbyg og industriservice

WINTEC tilbyder maskinbyg og maskinanlæg – både af egne og andres fabrikater. Anlæggene leveres og opstartes i henhold til kundens specifikationer.

Derfor er det nærliggende, at vi tilbyder alt indenfor industriservice.

Udvikling/rådgivning/
turnkey projekter

WINTEC kan tilbyde udvikling og rådgivning.

WINTEC kan tilbyde de fleste løsninger som et turnkey projekt, hvor vi samtidig med garantien også drifter anlægget i en given aftalt periode.

Dette giver øget sikkerhed for kunden/slutbrugeren.

Big Steel Solutions.Vi leverer ikke kun maskiner – vi leverer løsninger!

OM WINTEC

WINTEC er etableret i 1989 og er nu blevet til WINTEC – Big Steel Solutions. Vi er en all round maskinfabrik, der kan håndtere alle former for opgaver.

Hvis der er behov for løsning af specielle opgaver, der ikke er nævnt eller vist på hjemmesiden, så kontakt os, og vi vil helt sikkert finde en løsning.

Vi leverer ikke kun maskiner – vi leverer løsninger!

Oliver Bach Wintec indehaver og direktør